maanantai 5. elokuuta 2013

237
Usko mua, mä tunnen sun matkas tarkalleen 
Pelastus on siellä, missä hautaat turhan taakan 

~
Sekavat on fiilikset, joten en ees yritä pukea tätä kaikkea sanoiksi. Parempi olla vaan ihan pää kii. Kuuluu hyvää, kuuluu huonoa. Tasapainotellaan nyt sitten taas vaihteeksi tän kaiken rajalla ja välissä. Uskon tän postauksen olevan yhtä sekava kuin itse kirjoittajakin, koska olis niin paljon taas mistä puhua. Katsotaan nyt mitä kaikkea tähän muistan edes kertoa...

~
Aloitetaan vaikka juuri ohi vilahtaneesta viikonlopusta...  Eilisen (sunnuntain) palloilin Juulian seurana. Puhuttiin kaikesta, syötiin ihmeen terveellisesti ja juotiin hyvää omatekoista sitruuna-vettä. Jääpaloja unohtamatta. Vaadin lisää laatuaikaa tän neidin kanssa, kiitos.


~
Lauantai meni hieman... eh... no jaa, meni miten meni. Muutama juoden ja makkaraa grillaten. Oli lauantaissa jotain hyvääkin, seura. Mutta niin, yleisesti ottaen, eihän alkoholista useinkaan ole kuin harmia.


~
Perjantai maistui hedelmiltä...


~
Sitten skipataan muutama päivä... Palataan vaikka mahti viime tiistaihin, se kului ihanan tytön kanssa! Julia tuli kyläilemään ja vietettiinkin kokonainen päivä yhdessä. Meinas välillä loppua virta kesken, kun kumpikin heräs niin aikasin. Onneks ED on keksitty. Hauskaa oli, mahdollisimman pian revanssia!  Mun ja Julian yhteiskuvista propsit Juusolle, kun jaksoi toimia kameramiehenä.


~
Mitähän muuta mainittavaa... nooh ainakin huisinhauska lautapeli-ilta jätkien kanssa! Oisko se ollunna lauantai, 27.7. Haha, huomaa ettei ole paljon blogia tullut päiviteltyä? 


~
Siinä taas hetkeksi tilannekatsausta... tänään aiomme luultavasti pelailla illan NHL:ää. Nyt nautin hetken itsestäni, yksin. R onpi kalassa. ED on korkattu, jääpaloja sekaan, musa päälle + volat kaakkoon ja uulalaa. Nähdään taas! Yritän oikeasti, ihan tosissani, huudella tänne niin usein kuin mahdollista. Välillä ei vaan ehdi niin millään, ja inspis on hukassa. Mutta nyt, kiitos ja hei! Pusimus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti