tiistai 13. elokuuta 2013

241
Bridesmaids and psychology...

~
Heipä hei taas pienehkön hiljaisuuden jälkeen. Otsikon kaksi sanaa eivät liity toisiinsa (ainakaan kovin paljon muhohahhah)... Tosiaan, tänään ihana vaimokkeeni Laura soitti, ja pyysi minua kolmanneksi kaasokseen! Hirmuisen positiivisesti ja ehkä hieman yllättyneenä, otin tottakai tämän kunnian vastaan. Hyvää läppääkin jo keksittiin aiheesta. Ja itseksenikn naureskelin, että on sillä kirkkoväellä ihmettelemistä, kun tällänen stnanpalvojan näkönen heppu siel hymyilee ja lymyilee kaason paikalla, maiharit jalassa... Hoh. Mutta pakko tähän väliin todeta: Olet sinä  Laura niin rakas.♥ Pus.

~
 Ja mitä siihen psykologiaan tulee niin... Mä ilmoitin itseni parille kurssille! Syksyllä psykologian pariin, ja keväällä valokuvausta. Tästäkin asiasta oon himputin iloinen ja odotukset ovat melko korkealla. Ainahan mua on psykologia jollain tapaa kiinnostanut, vaikken mihinkään psykiatreihin yms. kovin paljon uskokaan. Mutta jotenkin, kiva päästä ensimmäistä kertaa ikinä, kunnolla perehtymään ko. aiheeseen. Tuosta valokuvaus-kurssista, en tiedä mitä tuleman pitää... Saattaahan se olla, ettei siellä opi mitään, mitä ei jo tietäisi. Mutta varmasti tulee oleen kiva kokemus ainakin. 


~
Nettishoppailuun oon pistänyt viime päivinä liikaa rahaa. Saatan kertoilla joistakin ostoksistani myöhemmin tänne. Heti kun jaksaa ottaa kameran kauniiseen käteen ja kuvata. Sinänsä, olin myös yhteen rahalliseen asiaan positiivisestikin yllättynyt: Laskin säästöjäni (tai siis rahoja joita olin pistänyt säästö''possuuni'')... Niistä kertyi 1040€. Wheee. 2€-kolikoistakin oli lähes 400€, huh. Rahat kiikutin tilille turvaan, ja nyt alkoi tottahan toki uusi säästökausi. 


~
Pitkästä aikaa itsestänikin uusia kuvia sain aikaiseksi ikuistaa. Hyvin hassu, naururikas, viileä ja Juulia-täyteinen oli tämä perjantai-ilta... 


~
Ja näihin kuviin on myös hyvä päättää tämänkertainen postaus. Loppuillan omistan elokuvalle ja R:lle,  oon sen 
ansainnut! Monen monta tuntia tänään kului kiireessä. Paljon olisi asioita vielä hoidettavana, vooevoe......
  

2 kommenttia: