tiistai 23. heinäkuuta 2013

235
Just the way you are

~

Näin alkajaisiks pienen pientä näytettä mun uudesta hiusväristä. Itse oon tyytyväinen, vaikka onkin hiukan outoa olla jtn ihan muuta, kuin punapää. Violetti on melkosen jännä väri hiuksissa, persoonallinen ja harvinainen. Juurikin siis mulle sopiva(?). 

~
Mutta se hiuksista. Nyt palaten muutamalla sanalla ja ''muutamalla'' kuvalla viikonloppuuni. Lauantai vierähti tosiaan Tampereen huudeilla, Raulin kaappasin mukaani. Ensin kahvilla käväistiin ihanan kummitätini (ja hänen miesystävänsä) kera. Oli ihan hassua nähdä piiiiiiiiiitkän tauon jälkeen, mutta kivaahan meillä oli! Sitten suunta Särkänniemeen kahdestaan murun kanssa. Paikka oli lievästi ahdistava, koska se ihmismäärä... en tykkää yhtään sellasesta. Huuuuh. Oli siellä silti kiva kierrellä ja kuvailla pitkin poikin, syödä hattaraa ja olla vain yhdessä. Rakastan tuota mun miestä. Pus. Kiva päivä, yllättävän hyvä sää, ja muutenkin kaikki sujui hyvin, ihmispaljoudesta huolimatta. Pitihän tuollakin nyt kerran käydä, mutta ei varmastikaan ihan heti uudestaan, hoh.  


~
Lauantai-illan päätteeks ihana Jessica ja hänen miehensä kävivät myös pikaisesti kylässä. Oli niin ihana nähdä tätäkin tytsyä pitkästä aikaa. Siinä vasta laatu muijja! 


~
Eilinen (maanantai), meni kivasti vaimoillessa. Rakkaan vaimoni Lauran luo kylään, ja laatuaikaa. Valokuvailua, juoruja, energiajuomaa, naurua ja asiapuhetta! Tälläisiä päiviä pitäisi viettää useamminkin, ja varmasti aiommekin. Meillä on aina niin hauskaa yhessä, ja ihmekkös tuo, kun ollaan tunnettu jo ihan kaljapullon korkusista saakka. Vaarojakaan päivästä ei puuttunut, on tuo junanraiteilla hyppiminen meinaan melkosen riskaa peliä. Muhohahhaa. Kiva päivä! Puss.

 

~
Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää. Loppuun vielä loisto biisi. Punkki kiittää ja kumartaa. 
Voi pojat kuinka rakastankaan niin monia ihmisiä mun ympärillä.  


2 kommenttia: