maanantai 8. heinäkuuta 2013

229
Home sweet home
part 3


~
Matkalla maailmalla, osa 3. Viime postauksessa jo kerroinkin meidän käyneen Norjassa. Tässä siis kuvia tuosta upeasta maasta. Mä ainakin rakastuin näihin maisemiin, vois joskus mennä sinne pidemmällekin reissulle... Ainoa vaan, että siellä on niin pirun kallista, huh. Ja ihmiset on kovia tööttäilemään autoillaan(?!), ihan kun niillä olis ollu hirveä hoppu koko ajan... Mut hei, nauttikaa näistä maisemista.


~
Seuraavana (keskiviikko) aamuna lähdettiinkin sitten jo pikkuhiljaa kotiin päin. Yks yö vietettiin vielä Rukan mökeillä. Tykkäsin paikasta, ja ilta oli ihan huippu! Eksyttiin meinaan Juuson kanssa lallattelemaan karaokea yhteen kuppilaan. Sain sieltä uuden kaverinkin, ihanainen Katri. Laulettua tuli ääni käheäksi. Oispa tuollasia paikkoja täälläkin päin.


~
Torstaina alkoi kovasti suunnistus kotiin. Ajomatkan oikeestaan vaan nukuin ja kuuntelin musaa. Vasta joskus ilta kymmeneltä perillä. Ja voi pojat että tuntui hyvältä! Ei reissaamisessa sinällään mtn vikaa ole, mutta on se koti aina paras paikka. Ehkä ens kesänä taas johonkin. Tuo Ruka olis ainakin kiva tutkailla paremmin, siellä ois vaikka mitä. Ja pääsis taas laulamaan, khihih. 

''Home is where your heart is.''

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja mitkä maisemat :o Mä haluun kans! Siitä on jo liian monta vuotta, kun mä olen käynyt Norjassa :)

    VastaaPoista