torstai 18. heinäkuuta 2013

233
Pretty & Na-Clothings

~
Ääää, kulunut ihan pirusti rahaa viime päivinä... Nettishoppailu pitäs lailla kieltää, ihan liian helppoa ja vaivatonta. Paras ystäväiseni Laurakin vaan yks päivä totes... ''Ei kannata mennä muuten käymään Pretty.fi sivuilla, siellä on hulluna alennuksia.'' ...joo siis en tietenkään mennyt. Älkää vaan muutkaan menkö, mwahahhahh. Tosiaan, Pretyltä löysin silmämeikkejä. Testailla en ole ehtinyt, kun meikata ei oo jaksanut sitten niin yhtään. 

Na-Clothings verkkokauppa oli mulle ihan uus tuttavuus. Rock-henkinen liike, eli siis juurikin mun makuun. En mä sieltä tilannut kuin ihanan pipon ja kaulakorun, molemmat alennuksesta. Rakastuin niihin molempiin. Kiitos nam. Toimituskin oli molemmissa kaupoissa todella nopeat. 

Tänään / huomenna myöhemmin teen Verkkokaupan ostoksestani postauksen... hihi. Paketti sisältää mun tulevan uuden kamera-rakkauden. Purrrr.

Ainiinjoo ja, Deviant:sta tilasin myös, meinaan uutta väriä hiuksiini... violettia! Kertaakaan ei ole sen värisiä hiuksia ollut, niin täytyyhän sitäkin nyt testata. Saas nähä tuleeko mitään, koska en ole tätä pinkkisyyttä saanut hiuksistani vieläkään irti. Nää on tälläset baby-pinkit, eh... No, ehkä (toivon mukaan) se violetti peittää tämän kaameuden...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti