lauantai 18. toukokuuta 2013

213
Right from the start
You were a thief, you stole my heart


~
Alkuun ihan loistava biisi. Tätä bändiä joskus kun pääsis katsomaan niin huhhuh. Tahtoo! Three Days Grace on rakkaus. Mua ärsyttää suunnattomasti, kun taitaa tän kesän festareille meno jäädä haaveeksi. Ei ole oikein aikaa, eikä ketään, kuka lähtisi sinne mun kanssa. Tosin, en mä kyllä tiedä onko millään festareilla tänä kesänä mitään isompia nimiä, joita tahtoisin nähdä. Provinssissa ei ainakaan tainnut olla, mutta olishan sinne noin muuten ollut kiva lähteä fiilistelemään. Noh, saa nyt nähdä, mitä tää kesä tuo tullessaan. Lähestulkoon hellettä on ainakin piisannut nyt parisen päivää. Ihanaaaaa! Ihan taatusti kohta taas meinaan kuolla, liialliseen kuumuuteen, mut hei, en mä vielä valita, nyt nautitaan. Myöhemmin vasta saa valittaa, sitten kun kuumuus, helle, aurinko alkaa käymään hermoille. Viikonlopuks onkin luvattu sadetta, ja josko pääsis nauttimaan vaikka kesän ensimmäisistä ukkosista! Siinä ois sitä jotain. Ulos kun katson ikkunasta, niin sateinen lauantaihan tuolla näyttäisi olevan. 


~
Itsestänikin jaksoin vihdoin muutaman kuvan räpsiä. Oon pari päivää kulkenut Raulin army-huivi päässä, ja oon siihen ihan inlove. Pakko hankinta itsellekin joku päivä, Varustelekasta. Tuon ihanaisen paidan ostin GinaTricosta, ja tykästyin niin kovin, että kävin eilen ostamassa mustan samanlaisen. Tosiaan, kun Juuson kanssa tuli eilinen päivä pyörittyä Ideaparkissa shoppailemassa. Oli ihan hitsin kiva reissu, naurettiin jälleen kerran vähän joka asialle. Mahtoi muut taas ihmetellä. 


~
Ja nyt mä katoan Suomen poikia kannustamaan finaaliin! Vastassa ''ihana'' Ruotsi. Taitaa tulla melkosta vääntöä... pelottaa jo valmiiks. Illemmalla tänään, olis ehkä luvassa siskon tytön synttäreillä pyörähtäminen, ja valokuvaajan rooli. Saas nähdä, tuleeko mentyä. Ensi kertaan, tsau !


2 kommenttia: