sunnuntai 5. toukokuuta 2013

210
Leijonia ja vappuja...?

~
Tietäispä taas mitä kirjottais... Melki viikko jo viime kerrasta blogin äärellä. Ei mtn muistikuvia, mitä kaikkea sen jälkeen onkaan tapahtunut. Paljon hyvää, ja paljon huonoa, mutta loppupeleissä ei mtn mainittavaa. Kylkiluu tuntuis olevan vieläkin hellänä, ehkä en ole malttanut tarpeeksi rauhakseen olla... Polvi on myös tykännyt vittuilla viime päivinä, syystä jota en tiedä. Myös kipeä, flunssainen olo yrittää kalvaa, mutten päästä sitä läpi asti. Olen siis oikein terve. Kiitos.

~
Vappu tosiaan... se meni vähän erilailla kuin suunnittelin. Olisin tahtonut olla vaan kotona, kattoo leffaa ja nukkua. Ei olis jaksanut, eikä kylkiluun takia pystynyt, lähteä mihinkään... Noh, jotenkin kuitenkin vitutuksen myötä join siinä illan mittaa muutaman. Siskolla istuttiin iltaa ja vähän karaokeakin lallatin. Ei mikään paras fiilis ollut missään vaiheessa koko vappuna, mutta onneks se oli ja meni.


~
Ja mitä leijoniin tulee niin... se ei suinkaan meinannut leijona-viinaa. Vaan MM-Kisoja! Ne vihdoin alkoivat taas, perjantaina. Kaksi Suomen peliä takana, ''juuri ja juuri''-voitoin. Mut mikäs siinä, voitto mikä voitto. Sen kunniaksi sain myös inspiraation piirrustaa Suomen jellonien kunniaksi. Jeejee, huomenna taas ottelu Ranskaa vastaan. Sitä odotellessa. Kuinka moni teistä aikoo kannattaa Suomipojat voittoon?


~
Kuvia mulla ois kait jotain turhanaikaista, mutten kyllä just nyt jaksa tyhjentää kameraa. Jos huomenna vaikka näiden sadepäivien jälkeen suvaitsis aurinkokin paistaa, niin aion ulkoileen. Lämmintäkin luvattu muka +15 astetta, uskoiskos tuota? En kyllä, ennenkuin omin silmin ja nahoin tän todistan. 


~
Mut hei, ens kertaan. Puspus ja bye. 

Kertokaa muuten piruuttanne mulle postausideoita? 
Etten aina puhuis ja kertois näistä samoista jutuista... again... again... and again...


2 kommenttia: