sunnuntai 12. toukokuuta 2013

211
Sometimes you have to cry...

~
Torstai oli todella sekavaa. Paljon asioita mitä tahtois sanoa, mutten uskalla. En enää. Mä oon aina ollut todella huono itkemään, ja taas on yks syy, miksen sitä tee jatkossakaan. Elämä on toisinaan niin vitun hankalaa mun kaltaisille ihmisille, jotka elävät kaiken sydämensä ja tunteensa kautta. Oon aivan liian kiltti, ja sydän on liiankin kosketusherkkä. Osaisinpa mäkin olla kylmä ja tunteeton, niinkuin suurin osa ihmisistä. Ois välillä niin paljon helpompaa. Mutta eih, ajatukset vainoaa yötä päivää, tunteet on kuin ikuisesti pyörivä hyrrä, tai rikki mennyt kompassi. Kiittäkää stna jotakuta, mikäli pystytte oleen tunteettomia, on se niin paljon vaivattomampaa. 


En osaa katsoa tulevaan
En kaikesta pysty koskaan luopumaan

Minä tarvitsen
Liian kipeästi
Kosketusta

Tarvitsen
Ikuisesti
Vain sinun rakkautta

Tuleva on liian mustaa
Ei näy valoa taivaanrannassa
Ei edes kaukoputkella

Ei pienintäkään toivoa
Mistään ylitse rämpiä
Jos kipinän sammutat
Mun lasisesta sydämestä 

Ei taas?
Ei enää
Pettymystä en kestäis

En taas
En enää
En tällä kertaa

Koska, 
Ilman sinun rakkautta
Näen pelkkää 
Kuolemaa

~ punkki~
On tässä paljon hyviäkin asioita tapahtunut, en mä sillä. Kesä alkais oleen vihdoin täällä, t-paita kelejä oli tuossa parikin päivää, ja voi pojat se tuntu hyvältä. Valo saa kyllä niin aikaan ihmeitä, vaikka mieli oisikin musta. 

. . . 

Lauran kanssa hengailua parinakin päivänä, ja aina yhtä hulvaton meno.


. . .

Leijonia on tullut kannustettua. Tänään taas oli mahtavaa peliä!


. . . 

Kuvia on tullut napsittua millon mistäkin... Ilmalaiva Zeppelin bongattu... Rannalla käyty sorsia morjestaan... Metsässä oltu hyttysten suupalana... yms. mukavaa. Kuvat kertokoon lisää.


. . .

Änäriä on myös tullunna pelattua huolella (ja ihmeen hyvällä menestyksellä!) parinakin iltana tässä. On siis myös paljon hyvää, ei voi moittia. Pitää vain aina muistaa se, ja hymyillä. Nyt kuitenkin painun leffan äärelle ja joskus unillekin. Tuli melkoisen kuva-täyteinen postaus. Khjeh. Ihana leikkiä uudella kameralla, omnom. Mut hei, nauttikaa kesästä! See you later. 

♥lla Punkki

8 kommenttia:

 1. Ah ihanan kesäsiä kuvia! Puspus, olet ihana. <3

  VastaaPoista
 2. Sun kannattas osallistua johonkin kuvakilpailuun. :)

  VastaaPoista
 3. Tiedän kuinka vaikeaa on elää näin tunteellisesti siskoseni, mutta se on samalla mahtavaa! Se kuinka nauramme, iloitsemme, nautimme tms. on jotain mitä toivoisi kaikille. Ollaan kaikessa 100% sydämellä mukana ja siihen kuuluu tietenkin myös surulliset asiat... Mutta niiden kautta opimme ja olemme oppineet elämään. :) Ja mitä pienempi tunneäly, sen köyhempi elämä! Hienoja kuvia oot taas napsinu. Pidän erityisesti tosta jossa on tuo sininen tikka. ^^ Siin värit kohtaa kauniisti. Änäriä pelataa taas ku aikaa. Love u sys. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta kyllä tuokin. Tiiän. :) Mut on se silti niin pirulaisee helpompaa ihmisille, joiden ei tarvii tuntee ja stressata joka asiaa... Mut hei, näil mennää mitä on annettu! Love u too bro. <3 ps. kiitos. :3

   Poista
 4. Tee joskus postaus sun elämästä? Lapsuudesta tähän hetkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan hyvä idea,ja ollu kyllä mielessäkin että vois :)!

   Poista