lauantai 23. helmikuuta 2013

191
Silence...

~
Viikko meni taas. Äh. Ärsyttää suunnattomasti kun en enää ''ehdi'' blogeileen useammin. Enpä joo ehdi, kukkua kanssa... en vaan saa aikaiseksi mtn, ja otettua itseäni niskasta kiinni. Sorry about that! Tämänkin kirjottaminen on niin vaikeaa, kun viime kerrasta on ikä ja terveys, enkä tiedä mistä päästä aloittaa. 


~
Viikkooni ei mitään mullistavaa ole kuulunut... Tunteiden vuoristorataa, ikävää, iloa, naurua, mustasukkaisuutta, epäilyksiä, rakkautta, itkua, onnellisuutta, vihaa... allmost kaikkea tunnetta, mitä ihminen edes voi kokea... luulisin. Flunssa yrittää edelleen kovasti purra. Toisaalta toivois hetkeks kovaa kuumetta, jotta kaikki pöpöt heittäis veivinsä... Mutta ei, pelkkää aivastelua ja lievää tautista oloa, ei muuta. 

~
R oli loppuja tavaroitaan hakemassa Espoon huudeilta, parisen päivää poissa. Joten omaa aikaa sain myös samalla, ja totesin jopa hyväksi asiaksi tämän, lopulta. Se ois kai vähän niinkun vakavuuden poikasta ilmassa, ja ehkäpä jossakin vaiheessa yhteistä kämppää kehittelemään. Hih. (Tosin oon edelleen ''päivä kerrallaan''-ihmisiä.)

~
Kaupassa käytiin silloin viime...ööö...lauantaina Empun kanssa. En käytännössä enää ees muista mitä ostin... Ainakin hauskaa oli ja etenkin vapauttavaa! Taisin Pako sarjan 1, 3 & 4 tk. ostaa, yhden bändipaidan, mässyä, veljen synttärilahjan, ja ProMarker-kyniä, jne. Wheee. Tahtoo taas shoppaileen! Netistäkin tein leffa ja mtg-kortti tilaukset... jessus mikä tuhlari taas. Hjupsssista.


~
Kynäänkin tartuin jopa alkuviikosta. Piti ensiksi piirtää Helinä-keiju, mutta eksyin vähän aiheesta. Noh, keiju mikä keiju. Taas tekis mieli piirtää... ja varmana aionkin nyt viikonlopun aikana. 


~
Tässä vielä vähän myös meikkailuja... väreillä on kiva kikkailla, pitäis harrastaa useammin...


2 kommenttia: