lauantai 16. helmikuuta 2013

190

I don't wanna turn around~
On taas paljon sattunut ja tapahtunut sitten viime postailun. Tai, ainakin jonkin verran.  Kaikkea en edes muista. Mutta tämä Juulin tekemä mustikkapiirakka oli niin hyvää, että pakko ylistää! Noms.


~
Keskiviikkona (kuten jo edellisellä kerralla kerroinkin meneväni) menin Lauralle kyläilemään ja ihan superkivaa oli! Niinkuin meillä aina on. Jotenkin todella, todella teki hyvää. Tyttöjen juttuja ja vähän irtautumista perus arjesta. Ajatusten purkamista ja maailmanparannusta. Nauramiselta ja erittäin onnistuneilta kuviltakaan ei vältytty. Ihan selkeesti ykköstyttö! Ilman Lauran kaltaista ystävää, ilman tätä meidän koko ikämme kestänyttä ystävyyttä, elämästä olis ihan liian paljon pois. She is like a sister to me.


~
Ystävänpäiväkin muutes meni ja vihelsi mennessään. Perus päivä, kaikille huudellen hyvää ystispäivää, jaellen rakkautta ja halauksia. Rakkaalta veljeltäni sain ruusuja! Aaaw... Kultainen on hän.

Ihanaakin ihanempaa ystävänpäivää kaikille (vähän jälkijunassa tosin) 


~
Piirrettyäkin tuli nopsaa, ystävänpäivän kunniaksi...


... Sekä uusi MTG-pelilauta...


~
Kynnetkin jaksoin laittaa pitkästä aikaa edes jotenkuten. On kyllä niin huonolle jäänyt, ja sen kyllä huomaa kynsien kunnosta. Talvi raiskaa nää totaalisesti, urrrgh. Kuivat ja lohkeilee. Laiskuus voi tosin olla myös edesauttava asia... No mutta, jospa jaksais panostaa jatkossa enempi!...not. Anywaaaays... Perus mustat, päihin punaisella lakalla (verta) ja ketjut lisänä... Raatelukynnet - done! 


~
Perjantai, siis tänään... (no shit sherlock!) melkoisen hermoja raastava päivä kaiken kaikkiaan. ''Järki lähti näkemiin, eri suuntiin kun käveltiin.'' - Viina on mun pahin vihollinen nykyään, tiesittekö? Ens vkloppuna vois tosin vetää pään täyteen, jos vaan saan jonkun lähtemään seuraan harmaaseen. Tämän päivän onneks Emppu-muru pelasti. Pitkästä aikaa laatuaikaa. Karkkien mässäilyä, elokuva, ja paljon musiikkia. Huomenna suuntaamme shoppailemaan! Irti arjesta, ja pois neljän seinän sisältä, kelpaa.


~
Ois kai vieläkin pirusti asiaa, mutta aika on kortilla. Hyvää yön jatkoa, leffa kutsuu. >

(Kuunnelkaa toki hyvä biisi. Oikeesti, aika ihanat sanat, tuitui.)

2 kommenttia: