sunnuntai 27. joulukuuta 2015

421
~*December*~ 

Ensinnäkin, joudun pahoittelemaan syvästi, että olen ollut koko joulukuun hiljaa blogin puolella. Anteeksi. Siispä teen sekavan postauksen nyt, tiivistelmän lähes koko kuukaudesta. Olen ollut melkoisen hukassa itseni kanssa, vaikka sitä ei ehkä ole päällepäin monikaan nähnyt. Olen voinut hyvin, olen voinut huonosti, tunteettomasti ja välillä taas riemusta soikeana itsevarmuutta tihkuen. Olen lähinnä etsinyt itseäni aina silloin, kun suinkin olen ehtinyt pysähtymään ajatusteni kanssa. Minun kuukauteen on mahtunut paljon, siispä kerron niistä hyvin lyhyesti, ja vain pääkohdat. Eihän joulukuu vielä täysin ohi ole, mutta jospa minä uv-postauksesta saisin ihan erillisen stoorin kirjoitettua sitten. Mutta siis! 

~
JOULULAHJAMESSUT
Kaksi ensimmäistä viikkoa tästä kuusta meni oikeastaan joululahjamessuihin valmistellen. Tein hurjasti töitä, koska olenhan sen verran saamaton, että kaikki jätetään liian viime tippaan. Kasapäin väännettiin veljen kanssa tonttuja, joita teimme messuille viime vuonnakin. Olen myös maalaillut jonkun verran, ja nämäkin taulut myin samantien siellä messuilla (Teen niistä tauluista myöhemmin toisen postauksen.). Emppukin oli tehnyt magneetteja ja avaimenperiä saadakseen edes vähäsen taskurahaa. Messut olivat todella onnistuneet, kauppa kävi hyvin, ja meillä oli Empun kanssa kiva (mutta rankka!) päivä. Ääni meinasi lähteä monta kertaa, kun koko ajan puhui jollekin ja näki paljon tuttuja. Saatiin myös maukasta riisipuuroa, niin selvittiin nälkäkuolemalta, joka meinasi yllättää monta kertaa päivän aikana. Päivän saldo oli yli 850€, joten ei voi olla kuin tyytyväinen. Mm. neljä tauluani myin, sekä suurimman osan tontuista. Tässä hieman kuvamateriaalia ko. päivältä. Ehkä ensi vuonna uudet kujeet...?

  
Tonttuilu ei suinkaan loppunut siihen, itseasiassa ennen ja jälkeen messujen väänsin vielä toistakymmentä tonttua tilaustyönä, ja postittelin niitä sitten ympäri Suomea. Huhhuh, aikamoinen homma ollut näiden kanssa. Ei ihan hetkeen varmaankaan tee mieli maalata yhtäkään ''pölkkypäätä''. Mutta toisaalta, olihan se ihan mukavaakin!


~
HÄMEENLINNA
Eräs päivä, itseasiassa itsenäisyyspäivänä käväistiin perheen kanssa Hämptonissa. Veli täytti vuosia, joten täytyihän häntä käydä moikkaamassa ja juhlimassa. Veljen vaimo oli tehnyt kaikkea hyvää kahvipöytään, ja sai herkutella oikein huolella! Oli ihana nähdä mun rakkaita, ja viettää kiva päivä.


~
LAATUAIKAA YSTÄVÄN KANSSA
Joo, siis keksittiin Lauran kanssa, että aletaan tölläämään yhdessä jotain sarjaa. Silloin tällöin vietettäis laatuaikaa ja naposteltais kaikkea hyvää. No ei olla ehditty tähän mennessä järkkäämään, kuin yksi ilta, mutta kyllä näitä vielä tulee monen monta! Ekaksi sarjaksi valittiin Klikkaa Mua. Hyvään alkuun pääsimmekin jo, ja seuraavaa kertaa odotellessa.


~
OMA TÄHTITAIVAS
Tämä oli ehkä kivointa koko kuukauden aikana. Ajattelin, tai olen jo kauan itseasiassa ajatellut/haaveillut sellaisista kivoista valoista katossa. Vähän kuin oma tähtitaivas. No, päätin ostaa sellaiset, ja ihana iskä sitten asenteli ne kattooni. Tykkään näistä ihan todenteolla! Olisin tästä(kin) halunnut tehdä kunnollisen ja erillisen postauksen, kunnon kuvien kera (jne.), mutta minkäs teet. Yritän parhaani mukaan tiivistää kaikki tähän yhteen postaukseen, päästäkseni edes jollain tapaa ajantasalle tämän homman kanssa. Ehkä mä palaan tähän asiaan vielä myöhemmin uudestaan, mutta nyt totean vain, että... Mun makuuhuoneen katto on nyt kaunis, tykkään tykkään, tykkään!


~
JOULU, SUN MUUTA
Niin, no... Ekaksi mainittakoon, en ottanut kuin yhden kuvan koko jouluna. Ja se ärsyttää mua suuresti. Kerron tästä nyt vain muutamin sanoin. Ihan perus päivä se minun mielestä oli. Nukuin harvinaisen pitkään. Olin muutenkin aika ''fiilis hukassa''-meinigillä liikkeellä, mutta olihan se ihan mukava aatto kuitenkin. Käväisin iltapäivällä moikkaamassa ystävää, jonka tiesin viettävän aikas yksinäistä joulua. Hän oli todella mielissään, kun tupsahdin sinne lahjan kera. Tuli itsellekin niin hyvä mieli, kun sai piristää toista! Sieltä lähdettyäni vietin tovin siskon luona, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Ilta menikin veljien ja siskon tytön kanssa pelaten. Muutaman lahjankin sain, ja niin. Etenkin tuli syötyä hyvin. Täytyyhän sitä edes kerran vuodessa! Ihan kiva joulu, mutta olen silti tyytyväinen, että se on ohi. Uutta vuotta odotellessa seuraavaksi. Saas nähdä, mitä mä näinä välipäivinä keksin. Uuden puhelimenkin muuten ostin, ja tästä teen kyllä erikseen postauksen, heti kun ennätän. Niin, ja (osan)hiusteni väristä vaihtui pinkiksi.


~
Äh, toivottavasti tästä saa edes jotain tolkkua? Jokatapauksessa, siinä jotakin mun joulukuusta. Tottakai siihen on sisältynyt paljon muutakin, mutta tässä pienimuotoisesti ainakin ne asiat, joista olin suunnitellutkin tekeväni postauksen. Harmi nyt, että kaikki täytyi tunkea tähän samaan läjään. Oli vain pakko, jotta saan yhden stressauksen aiheen pois alitajunnastani. Hyvää yötä, ja nähdään taas. Seuraava postaus tulee nopeammin, kuin kuukauden päästä. Lupaan. Puspus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti