perjantai 29. tammikuuta 2016

422
Happy new year! ...wait...what?


~
Jooh... ei pitäisi vissiin lupailla ikinä mitään. Kuukauden taukohan tässä taas oli edellisen postauksen jälkeen. Anteeksi. Mun elämä on ollut liian hektistä, enkä ole saanut ajatuksistani kiinni, en ole pystynyt keskittymään blogiin, tai yhtään mihinkään, mikä velvoittaa mua mihinkään. Ainut mihin olen panostanut edes vähän, on maalaaminen. Parikin taulua tällä hetkellä työn alla, toinen on tilaustyö ja toista sutinut oman inspiksen pohjalta. Mun alkuvuosi, tai siis itseasiassa koko tämä tammikuu, on mennyt melko sumussa. Olen leijunut päivästä toiseen, ilman päämäärää. Olen vain yksinkertaisesti ollut olemassa. Onneksi on ollut paljon menoa, puuhaa ja aivot narikkaan meininkiä. Olen etsinyt balanssia tähän touhuun ja joinakin päivinä jopa löytänyt sen. Tämä elämän uudelleen aloittaminen on vain toisinaan melko turhauttavaa, onneksi kuitenkin suuret suunnitelmat ja elämänhalu hyvässä tallessa. Käytännössä voin oikein mainiosti, ja tämä blogia kohtaan saamattomuuteni on korjattavissa. Ja niin aionkin vielä. Tammikuusta itsestään ei sen suurempaa sanottavaa ole, paljon hyvää, paljon pahaa. En edes muista mitä kaikkea olen duunaillut, mutta ainakin useasti ollut Tampereella, kerran kävin Jyväskylässä, ja onhan tässä tullut pyörittyä jos jossakin, ja vaikka kenen kanssa. Suurin muutos tammikuun aikana on ollut luultavasti ruokavalion muutos. Olen pyrkinyt olla syömättä lihaa ollenkaan, silloin tällöin kalaa vain, ja monenlaisia vegaanituotteita on tullut veljen kanssa testailtua. Olen juonut vettä ensimmäistä kertaa elämässäni säännöllisesti ja tarpeeksi, ja se on todellakin näkynyt hyvinvoinnissa, ihossa, jne! Ikinä en kyllä täysin vegaaniksi ryhtyisi, koska rakastan liikaa maitotuotteita, ja kalaa. Mutta onhan se tämäkin jo jotain, fyysisesti olen voinut paremmin tämän ansiosta. Tästä asiasta olen siis ylpeä itsestäni tällä hetkellä. 

Instagramista mut löytää nimimerkillä: hennapunkki 
Sieltä voi ainakin tutkailla mun viime ajan kuvia, sun muuta. Tosin sinulla pitää olla itselläsikin Instagram, jotta voit seurailla minua. Profiilini on yksityinen.

Ask.fm:stä minut voit löytää myös, edelleen: HennaPunkki 

~
Mutta, palataan vuodenvaihteeseen nopeasti! Se sujahti melko kepeissä tunnelmissä, fiilis oli mahtava koko illan ja kivaa riitti. Oli mukava porukka koossa ja jaksoin keikkua hereillä aamuun saakka. Seuraava päivä ei ollutkaan sitten ihan niin kiva, köhköh... Raketteja tuli ammuskeltua liikaakin, harmi vain että kylmyys pakotti mut sisälle lähes samantien. Tästä syystä en raketeista saanut edes kuvia, sormet jäätyi alle sekunnissa. Hrrrr... Tässä kuitenkin joitakin kuvia minun uuden vuoden kemuista! Tinaakin valoin, ja sieltä pomppasi selvästikin joutsen. Mitä lie tarkoittanee, mutta ehkä juurikin tätä alusta aloittamista, nousemista lentoon, ehkä jopa muuttoa... who knows? Mun uv-look oli ainakin omasta mielestäni huippukiva! Ja valaistus oli kohdallaan! Ah, nautin.


~
Kuinka ihmisten uv meni? Onko alkuvuosi ollut teille kiltti? 
Puss, palataan mahdollisimman pian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti