tiistai 7. heinäkuuta 2015

405
Riihimäki Rock 2015

~
Ääääää anteeksi ihanat lukijat, en ole kuollut, vaikka blogini onkin ollut. Ihan hirvittävä kiire joka suuntaan, enkä ole koneella juurikaan ehtinyt möllöttämään. Taaskin on loppuviikko ihan täynnä. Huhhuh. 

Mutta niin, kuten jo otsikko sen kertoo, tämä postaus koskee festareita, Riihimäki Rock! Viime vuonna jo uhosin, että pakko päästä ensi kesänäkin, ja näinhän mä tein. Ja taatusti menen taas ensi vuonna! Tuttuun tapaan oltiin veljen vaimon (Anskun) kanssa liikkeellä. Ihan hullu päivä, ehdottomasti kesän parhaimmistoa. Oli niin kivaa, etten ehtinyt /huomannut kuviakaan juurikaan ottaa. Kelissä, ja esiintyjissä olisi ollut toivomisen varaa, mutta eipä tuokaan menoa hidastanut. Tällä kertaa tuli nähtyä Raappana, Kaija Koo (jälleen), sekä Sleepy Sleepers. Piti mennä seuraavanakin päivänä uudestaan, mutta harmikseni en sitten päässyt, ja jäi kauan odotettu Maija Vilkkumaa näkemättä. Yhyyy... Kyllä mä sen vielä joku kerta aion nähdä livenä, prkl. 

Extempore ideana (tai oikeastaan Anskun idea se oli!) otin sitten kolmannen huulikorunkin siellä. Haha, nää on näitä nerokkaita känni-päähänpistoja... Mutta toisaalta, en mä hetkeäkään ole katunut, että tämä uusi tulokas koristaa nassuani. Bridge-lävistyksen aion ottaa seuraavaksi, saas nähdä koska tämä ihme tapahtuu...varmaan taas joskus kännissä ja läpällä. Parempaa kuvaa saatte tästä myöhemmin.

Yhyyy Riksurockissa oli myös niin ihanaa porukkaa, en kestä! ❤ Jotenkin, kaikki oli niin ystävällisiä, moni tuli juttelemaan koska tunnisti mut, moni tuli muuten vaan kehumaan tai ihmetteleen mun piilareita, juomatiskillä mut tunnistettiin "kynsitaiteilijana", pääsin yhteiskuvaan "fanien" kanssa, sain halauksia, näin vanhoja tuttuja ja äääääää! Ihan loistavaaaaaaaaa. Lävistyksenkin ohessa sain halauksen! Ja tietysti suurin kiitos Anskulle, tää nainen on ihan ykkös festariseuraa! Iloveyouuuu. Ei kyllä vauhti ois voinu tästä parantua. 

Oivoi, mitähän vielä... ei kai mitään. Yritän seuraavaa postausta saada vähän nopeammin aikaan. Haha. Nyt muutama kuva loppuun, ja sitten unta palloon. KIITOS RIKSUROCK, oli jälleen kerran ihan mahtavaa! Love it. Ensi vuonna, again again again...

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti