torstai 30. heinäkuuta 2015

408
New Pencils

~
Hyvää...noh, aamua. Mun unirytmi tykkää heittää vähän kärrynpyörää vaihteeksi. Äsken pelailtiin siskon tytön ja veljien kanssa koko yö lautapelejä, eikä mua väsytä vieläkään tippaakaan. Ajattelinkin, että teenpäs nyt nopean postauksen muutamasta viimeisimmästä piirroksestani. Ostin jokin aika sitten uudet kynät (Faber Castell Polychromos), ja oon saanut uutta inspistä piirtämiseen, pitkästä aikaa. Kynät oli melkoisen kalliit, mutta ovat osoittautuneet hintansa veroisiksi! Mä saatan tehdä niistä erillisen postauksen, jossa kerron tarkemmin. Nyt haluan vain lyödä kuvaa pöytään, mennä fiilisteleen musiikkia, ja luultavasti miettiä liikaa synkkiä asioita. Mutta niin, tässä tosiaan jonkinasteista harjoittelua näillä uusilla ihanuuksilla. Vielä on vähän hakusessaan tää ''puuväreillä'' piirtely, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa. Kynistä lisää myöhemmin. 
Pus pus. Ja antakaa anteeksi, kun postailen niin harvoin. Ei vaan ehdi, ja ääh... Anyways, see you later.

  

2 kommenttia:

 1. Moikka! Sait uuden lukijan. Löysin sun blogin Facebookin kautta (meillä oli yhteisiä kavereita, niin eksyin) - oli nimittäin pakko tulla tsekkaamaan näitä sun piirustuksia! Ihan mahtavia. Oot oikeesti tosi hyvä. Itse olen enemmän kirjoittajaihmisiä, kynä ei oikein pysy kädessä piirustusmielessä, vaikka piirtäminen joskus hauskaa onkin.

  Mukavaa syksyä sinne! :)

  P.S. Sulla on kans tosi kiva tyyli. Itsekin noita shokkivärejä hiuksissa välillä harrastelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oows kiitos kovasti! <3 toivottavasti viihdyt lukijana, vaikka aika harvoin postailenkin nykyään. Mukavaa syksyä sinullekin! Pus.

   Poista