tiistai 9. kesäkuuta 2015

404
Tytöt tahtoo pitää hauskaa

~
Heippa hei murut! Taas on railakas viikonloppu takana, ja halusin teillekin jakaa vähän kuvamateriaalia ja infoa. Lauantaina lähdettiin tytsyjen kanssa (Laura, Juulia ja Janina) vähän Mäntän baarissa pyörähtään. Ensin istuttiin Lauran kanssa ihan vaan iltaa meillä, ryypiskellen, nauraen. Ja illasta suunnattiin baariin. Ei ihan niin hyvä paikka ollut enää ko. Kane, mutta kyllä mä ainakin viihdyin. Porukkaa tuli aikas myöhään, ja ei oikeastaan kukaan tullut juttelemaan kunnolla. Juomat oli sen sijaan ihan mahtavia! Ikinä en ole niin hyvää drinkkiä juonut, kuin tuolla viimeksi (Joku maitopohjainen Hopeatoffee se oli...). Tanssittua tuli lähestulkoon koko ilta. Musiikissa oli tosin toivomisen varaa aina välillä. Paikka noin muuten oli ihana, ja palvelu hyvää. Saatiin vip-pöytä ja kaikkea. Hihi, ihana ilta, ja ihania tytsyjä. Iltaa piristi myös suuresti, kun eräs tyttö tuli kertomaan mulle, että lukee mun blogia ja aawwww... terkkuja sulle, pus! ❤️ Tässä kuitenkin nyt näitä kuvia (harmi, ettei tullut paljoa kameran kanssa heiluttua)... Uudet piilaritkin muuten eksyi päähän, ja nää oli niin buenot. Ah, tykkään. Mut hei, palataan jälleen seuraavassa postauksessa, nyt mä katoan tekemään välillä jotakin hyödyllistä. See you, mukavaa alkanutta viikkoa!

  

2 kommenttia:

  1. Sellanen on tylsää, jos baarissa kukaan ei tule juttelemaan! Tai no, pärjäähän siellä mainiosti omassakin porukassa, mut joskus ois kiva kohdata mielenkiintoisia ihmisiä. Nuo drinkit näyttää kyllä todella hyviltä, nams! Ja pakko vielä mainita siitä, kun olet aivan ihana sun seuraajia kohtaan. Niin moni tunnettu nettipersoona käyttäytyy oksettavan ylimielisesti, mutta sä sen sijaan pidät jalat maassa. Arvostan! Ja huikean kauniskin olet kaiken lisäksi. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiijjj ! Ihana Yuki.<3 ... Joo oli kyllä vähän köyhää välillä, kun niin harva puhui mitään. Kuitenkin aina kivempi jutella koko ilta jonkun porukan kanssa, eikä pelkästään omien kavereiden. Mut jep, toi drinkki oli niin hyväääää! Maistui ihan lakritsi/salmiakki-jäätelöltä. Ai hitsi. :--D Pakko muistaa tilaa jatkossakin, hihi.
      Mut äääws, kiitos paljon! Ja mukavaa viikkoa, ja alkanutta kesää sulle, pussss. Olet ihana!<3

      Poista