torstai 4. kesäkuuta 2015

403
Honey Color

~
PIILOLINSSIEN YSTÄVÄT HOI! Mä sain eräältä ihanalta tytsyltä vinkin, mistä vois saada erikoislinssejä vahvuuksilla. Ko. nettikaupan löydät > TÄÄLTÄ < ! Otin heti tuumasta toimeen, ja pienellä riskillä laitoin tilauksen menemään. Ja kannattihan tuo! Kauppa oli kyllä todellakin hintansa ja nimensä väärti. Paketti tuli mulle vajaassa viikossa, ja oon hurjan tyytyväinen, että tilasin juurikin tuolta. Aattelin, että uskallanko lainkaan, kun tuotteet tulivat kuitenkin ulkomailta. Ja ainahan noissa pieni riski on, että mikä huijausfirma tää on, tai jääkö paketti tulliin, tms. Mutta joka tapauksessa, kannatti, ja kaupat sujui moitteettomasti. 

Tilasin heti kerrasta 8 erilaiset linssit. Kaupan päälle sai tuollaisen söpön matkapakkauksen, sekä jokaista linssiparia kohden piilareille oman rasian! Hurjan hyvät kaupanpäälliset, vaikka nää söpöilyt ja pinkki ei ihan olekaan mun juttu. Postikulujakaan ei tullut ollenkaan, kun tilasi yli 100 $. Molempien silmien vahvuudetkin sai valita erikseen, mikä on mullekin pelkästään hyvä juttu, koska toisen silmän vahvuus on -4, ja toisen -4,5. 

Ihan pirun tyytyväinen asiakas kiittää! Täältä mestasta tilaan kyllä uudelleenkin, vaikka PayPal:n kanssa onkin aina oma kikkailunsa. Pelkkää positiivista sanottavaa kyllä. Kiitos Honey Color!


~
Anteeksi kännykkälaatu ja postauksen pikaisuus. Kunnon kuvia saatte pikku hiljaa, kun näitä kokeilen ja käytän. Nyt hyvää yötä mussut.
     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti