torstai 14. elokuuta 2014

361
The key to your heart

~
Polttopiirtokynä ollut taas kuumana pitkästä aikaa. Siispä tässä esittelen kaksi avaimenperää, jotka tein ystävälleni Siljalle, ja isoveljelleni Joonakselle! Näitä on niin hauska väsäillä. Oonkin jo paljon suunnitellut kaikkea jännää, mitä pitää tehdä. Jos vaikka sais kaikennäköistä aikaiseksi, ja pääsis talvella sitten joululahjamessuille myymään. Ois aika huippua, vai mitä?

  

2 kommenttia:

  1. Noni...eksyin sun blogiin jostain kaverin ig:stä toiseen, kolmanteen, neljänteen, jne! Oon nyt lukenu tätä varmaan kolme tuntia vaikka piti vaan mielenkiinnosta vilkasta ja mun on pakko todeta, että aivan ihana blogi ja ihana kirjottaja! Sun tyyli on niin omaperänen ja aito, että on todella helppo eläytyä näihin postauksiin:) oon maailman surkein kehumaan ikinä ketään, mut nyt sun takia on pakko tehä poikkeus! Sait musta kyllä ehdottomasti uuden lukijan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijj ihana kuulla, piristit iltaani todella!<3 sinunlaistes takia aina jaksaa postailla, ja saa uutta intoa tähän hommaan! Kiitos. <: oon viime aikoina ollut vähän laiska kirjoittamaan tänne, mutta kyllä mä aina parhaani mukaan yritän. (: mukavia lukuhetkiä, ja olet IHANA! pus.

      Poista