perjantai 31. tammikuuta 2014

321
You're Pretty

~
Heeei taas! Mä oon kauhee hamsteri. Tai siltä musta ainakin tuntuu. Mä ostan ihan sikana aina meikkejä, ja puoletkaan niistä ei ole ollut kertaakaan käytössä, hah. Noh, ei se mitään, materialismionnellisuus kunniaan! Tein tosiaan Pretty.fi :lle tilauksen, ja ajattelin muutaman sanasen ja kuvasen jakaa teillekin. 

~
Perus värikkäitä luomivärejä taas lisää, omnom... Näissä Sleek:n luomiväreissä ei ehkä ihan paras mahdollinen pigmenttisyys ole, mutta ihan riittävän. Etenkin hintaansa nähden. Mutta niin, sivellintä hieman kostuttamalla saa näistäkin väreistä melkoisen kirkkaat luomella.


Luomiväriä jauhemaisessa muodossa! Hohhoh, noi taas on niin pigmenttisiä, että oon yltäpäältä värikäs ja kimalteessa, jos näitä erehdyn käyttämään. Etenkin tuo musta, mä olin kahen sekunnin jälkeen kun pieni nokipoika, kun edes pikkusen raotin tota purkkia... Ohh god.


Vähän väriä myös huulille! Tää on jtn huulipunan ja huulikiillon välimuotoa? Ainakin se näytti hyvin kirkkaalta ja voimakkaan sävyiseltä, kun käteeni testasin pienen pisaran. Ja tuo on totta ''Mega last'', se meinaan todellakin pysyi, en tahtonut saada ees paperilla pyyhiten pois. Saas nähä millasta tää tökötti on huulissa...


Muutamat tutut ja turvalliset kajalit. Nämä on ihan ykköset, pysyy todella hyvin, tulee todella mustaa jälkeä, ja tuo on vielä tollanen jota ei tarvitse teroittaa. Love it! Käytän tätä aina, myös kulmakynänä. 


Eksyihän sinne yksi kynsilakkakin tilaukseni joukkoon. Tämä ostos oli kyllä harvinaisen hyvä, hauska ja kätevä. Idea on siis se, että tämä on aluslakka, joka lähtee kuorimalla pois! Ihan sama mitä lakkaa laitat tän päälle, niin hyvin irtoaa. En usko tän toimivan kovin hyvin, jos tahtoo kestävän lakkauksen, mutta esim. kun haluaa vain testailla eri lakkauksia itselleen/ystävilleen, niin toimii! Ei tarvitse tapella kynsilakan poistoaineiden kans. Otin nopeasti testikuvat teille, kun äipän kynsiin kokeilin tätä. Oon tyytyväinen kyllä kun ostin tän, tämä on vain kausituote, eikä ehkä enää kohta mistään saatavilla. Näin mun ystävä mulle kertoi. Hui. Ehkä mä tämän lakan ansiosta uskallan nyt tehdä itsellenikin kaikenmaailman ''kukka-ihana-perhonen-väriyhdistelmä-jeejee''-kynsiä, kun ne saa sitten kätevästi samantien pois!


~
Näillä mennään! Muilla kokemuksia näistä tuotteista?
  

2 kommenttia:

  1. oiii ihanii meikkei♥ laita joku meikkikuva et oot laittanu noit kaikkii tököttei ? :D♥♥ ihana oot♥ (hamsteri???♥)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :') joo täytyy si joskus laittaa kun testailee näitä :--D♥

      Poista