keskiviikko 15. tammikuuta 2014

313
Maalauskurssi 
day 9

~
JEE, se on jälleen tosiasia! Maalailu jatkukoon siis, kurssi alkoi taas eilen, ja johan sitä odottelinkin. Mulla ei ollut kyllä pienintäkään ideaa lähtiessäni, mitä maalata, mutta... sain mä nyt jtn heitettyä ihan lonkalta ja aloiteltua edes vähän. En usko kyllä tästäkään työstä tulevan mtn, mutta ainahan se harjoittelusta menee. Maalasin siis vasta pohjaa/taustaa, eikä mulla ole yhtään mitään hajua, miten jatkan tuota. Oh god. Onpahan ainakin ensi tiistaihin asti aikaa miettiä! 

(huom. keskeneräinen!)

~
Rakkaan veljeni Juuson kanssa tosiaan yhdessä jälleen suunnattiin kurssille, ja naurut oli taas herkässä. Voevoe mitä juttuja. ''Terveisin Wolffi...'' Älkää edes kysykö, hah. Meillä on kyllä ainakin ihan hullunhauskaa yhessä, jo pelkästään sen takia kiva käydä ko. kurssilla, kun saa viettää Juuson kanssa aikaa! Saa nauraa maha kippurassa erittäin huonoille ja väsyneille vitseille. 


~
Oonkohan muuten vielä koskaan lisännyt tänne blogiin kuvaa, missä näkyy myös tuo mun pyörätuoli? En muistaakseni. Noh, kerta se ensimmäinenkin! Kuinka moni tiesi, että oon näin pieni? Haha. Edustus-kuva muutenkin, oikein löllöily-vaatteet päällä ja nassukin ilman meikkiä. Mut nääh, ei anneta sen häiritä. Mutta joo, sellanen kurssipäivä tällä kertaa, saas nähdä mitä ens kerta tuo tullessaan. Helmikuun alusta pitäisi kai eksyä ihanaisen Lauran kanssa myös sinne valokuvauskurssille... Mä niin odotan pelon ja innostuksen sekaisilla fiiliksillä, mitä tuleman pitää. Hui.


~
See you later, kisses! 

2 kommenttia: