lauantai 11. tammikuuta 2014

312
Sugar Skull

~
Ahhahhahha... Mä en kykene lopettaan nauramista... Päätin eilen tehdä VIHDOIN uudet lakkaukset kynsiini, ja ideat oli ihan loppu. Mielikuvitusrikas veljeni ehdotti aiheeksi Sugar Skull:ia (esimerkkejä täällä). Ja minä taliaivo otin neuvosta vaarin... Oh god, ja nyt jo tekis mieli leikata sormet irti. Nämä meni ensinnäkin niin pieleen, ja toisekseen, mulla ei ole koskaan ikinä milloinkaan ollut missään mitään näin riemunkirjavaa! Arvatkaa kuinka kauan kestää, että nämä lähtee hus hus pois mun kynsistä? EI kauaa. Heti, kun keksin jonkun uuden idean, niin nämä on historiaa. Saattaa tosin kestää näiden pois ottaminen. On näissä sen verran kaikenmaailman hilavitkuttimet, etten tiedä edes, millä hitolla saan nää irti taas. Hohhoh, mut mikäs siinä. Kaikkea pitää joskus kokeilla, mutta voin kertoa tämän olevan ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun mun kynnet on näin värikkäät. Nauttikaa siis tästä historiallisesta tapahtumasta. Kiitos ja hei hei. 


9 kommenttia:

 1. Henna... Mitä ihmettä sä olet ajatellut? :D

  VastaaPoista
 2. Noi on niin hienot! Pidä ne! <3 Mä ainakin ottaisin noi mielellään!

  VastaaPoista
 3. Ootko koskaan kokeillut tehdä lehden tekstistä kuviointia kynsiin ? Jos et sitä kannattaisi kokeilla, en nyt osaa sanoa miten se tehdään mut voisit sit kirjotella tänne ni minäkin voisin kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa on mun pitäny monta kertaa, ja saatan jopa tietää mite ne tehään... mut emmä ainakaa viel oo ehtiny kokeileen :) ehkäpä mä voisin joku kerta! täytyy vaa löytää joku kiva lehti, missä ois ees vähä omalaatunen fontti tms. Mut katotaa, lupaan pistää korvan taakse! ^^ kiitos vinkistä!

   Poista
 4. Uiuiuiuiiii awww's ihanat!! <3

  VastaaPoista
 5. ääääää ihanat♥ ei vaan sovi sun tyyliin ;) ♥♥

  VastaaPoista