tiistai 14. maaliskuuta 2017

003.
Viva la España! 


Hóla! Mun hiljaisuudelle on ollut jälleen syynsä, kamalasti menoa ja meininkiä. Päällimmäisenä tottakai viime viikkoinen Espanjan reissu, josta aionkin kertoa tänään lyhykäisesti sanoin, ja enimmäkseen kuvin. Kuvathan kertovat tunnetusti enemmän, kuin tuhat sanaa, right?


~
Olin siis elämäni ensimmäistä kertaa kunnolla ulkomailla, ensimmäistä kertaa lentokoneessa, ja kaikkea muutakin huisin jännää! Edellinen viikko lukeutuu ehdottomasti yksiin parhaista asioista, mitä oon kokenut ikinä, koskaan, milloinkaan. Löysin asian, jota tulen takuulla toteuttamaan jatkossa: matkustelu. 

Viikon vietimme Stella Maris-hotellissa, paikassa Fuengirola. Aivan loistava valinta, ja olin niin tyytyväinen etenkin hotellin alakerran omaan raflaan. Rakastuin Espanjan ihmisiin, se välittömyys ja huolettomuus, kohteliaisuus ja vilpittömyys. Aivan eri luokkaa, kuin täällä Suomen maalla. En olisi ikinä uskonut, että jokin paikka voisi noin lyhyessä ajassa tuntua enemmän kodilta, kuin Suomi koskaan. Haluun takaisin, yyyyyhhh...


~
Viikkoon mahtui niin paljon kaikkea ihanaa, etten edes yritä kertoa puoliakaan. Tiivistän vain, ja kuvat puhukoon tosiaan enemmän. 

Käytiin eläintarhassa, krokotiilimestassa, sekä kaloja ''narraamassa''. Elukoista olisi ihan valtava määrä ihania ja onnistuneita kuvatuksia, mutta poimin nyt edes muutaman tähän...


~
...Tuli kierreltyä kauppoja, makoiltua rannalla, istuttua rafloissa juoden bisseä, sekä syötyä varmaan enemmän kuin koko edellisenä kuukautena yhteensä. Oli meinaan pikkuisen hyvää safkaa joka nurkalla. Instagramistani (nim.merk. @hennapunkki) voitte löytää lisää kuvia, joita päivittelin sinne jo matkankin aikana. 

Perjantaina käväistiin myös Mijaksessa. Osa kuvista napattu sieltä.


~
En kestä, kuinka kaunista siellä oli joka puolella. Päätin heti siellä jo ollessani, että takaisin on joskus päästävä! Kävin myös pari karaoke-biisiä vetämässä yhdessä suomalaisessa baarissa,. Voinpahan siis todeta, että on tullut hoilattua myös Espanjassa karaokea. Hohhoi.

Perheen kanssa oltiin siis reissussa, äippä, iskä, veljet (Juuso ja Joonas), sekä Juuson tyttöystävä Mette. Paljon tuli höpöteltyä ihmisten kanssa, ja jäi harmittamaan kuinka kesken aika loppui. Viikko on ihan liian lyhyt aika noin ihanaan lomaan. Lento ja kaikki siihen kuuluvat järjestelyt/kikkailut pyörätuolin kanssa sujui mielestäni myös hyvin moitteetta, ja sain todella hyvää palvelua. 

Tämä oli hyvin lyhyt tiivistelmä kaikesta siitä mitä mun reissuun mahtui, kuviakin olisi vielä vaikka muille jakaa. Mutta päätän tämän kuitenkin nyt tähän, ettei tule liian puuduttavan pitkä postaus. Huoh. Joko saan mennä takaisin...? I miss that place so much.

Rakastuin. Totaalisesti. 
Gracias.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti