sunnuntai 10. toukokuuta 2015

399
Vappua, sun muuta menoa

~
Hellurei vaan. Tää mun ''kesän aloitus'' on lähtenyt railakkaasti käyntiin. Enemmän ja vähemmän alkoholin parissa. Grillauskausi avattu ja jeejee. Ajattelin nyt jonkinmoisen postauksen kyhäillä mun vapusta, sekä viime perjantaista. Vappuna parasta oli kyllä ehdottomasti ruoka. Oli myös mukava laittaa R:n kanssa vähän koristeita ja kaikkee, vielä kun ois kunnolla jaksanut panostaa omaan nassuun jne. niin olisi ehkä kuviakin tullut enemmän napsittua. Siskon tyttö ja hänen kaverinsa oli vapun meidän kanssa, ja kävihän siinä pyörähtämässä muutama muukin heppu... Perus menoa lähinnä, ei tullut tehtyä mitään sen erityisempää. Päätinkin jo, että ensi vuonna haluan kyllä jonnekin lähteä vappua juhlistamaan, tai sitten pitää kunnon ''naamiaiset'', tms. Se olis vaan niin jees!

  
~
Viime perjantai vasta hulvaton olikin. Riinan piti tulla meille teetä juomaan, niin suunnitelmat muuttui jälleen kerran vähän extempore. Jo puolenpäivän aikoihin korkattiin ensimmäiset juomat, ja siitä se ajatus sitten lähti. Haha! Me naurettiin taas vedet silmissä, puhuttiin suumme puhtaiksi, pelattiin juomapeliä, tuhottiin salmaripullo puoliksi, pistettiin Juuli kokkaamaan meille, ja ääääää vaikka mitä! Ihan huisin kiva päivä. Ilta jatkuikin niin, että suunnattiin yhdessä, Riinan miehen mummolle. Otin R:n mukaan, ja siellä me sitten istuttiin ilta viidisteen, paistellen makkaraa, ja siemaillen alkoholia. Vasta joskus yhden aikaan yöllä päästiin kotio. Ihme kyllä, en ollut kovinkaan kännissä koko päivänä, vaikka joinkin 13 tuntia lähes yhteenmenoon. Huhhei, kivaa oli, näitä iltoja/päiviä lisää! 

Ps. Erityismainintaa saa kyllä mun ihana ''uus'' huppari! Oon niin rakastunut siihen, aiaiai.

  

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi mukavalta <3 itekin oottelen kesälomaa että pääsisi viettämään pitkiä päiviä ja nauttimaan lämmöstä. Tosi nättinä olet taas totta kai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääws kiitos muru <3 ! En muuten ees tiennyt että sullakin on blogi, liityin lukijaksi. <:

      Poista