sunnuntai 3. toukokuuta 2015

397
Angel of Death

~
Mulla on monta minuuttia kulunut viime päivinä kynä kädessä. Pitkästä aikaa kunnolla innostunut taas piirtelemään. Tilasin taidetarvikkeitakin tuossa hiljattain, mutta jospa saisin niistä toisen, erillisen postauksen joskus aikaiseksi. Tänään joka tapauksessa vain muutama random tuherrus tänne pyörimään, jotta edes joskus saan tätä blogia päiviteltyä. Näihin on jokaiseen käytetty niitä uusia värejäni, jotka juuri tilasin. Nimeltään PanPastel... niistä tosiaan myöhemmin enemmän. 

~
Piirsin ''Kuoleman enkelin'', ja se oli kyllä näistä kivoin työ. Ehkä joku kerta teen tuon vielä uudestaan, toisilla väreillä, vaikka maalaten. Sopivan synkkää, mutta mun mielestä vaan jotain niin kaunista. 


~
Piirrustusideat ovat olleet ihan loppu, joten tuhersin yksi ilta ihan vain pelkän silmän. Tylsää, tiedän. Yllättävän realistisen näköisen sain tästä kuitenkin. Hyvää harjoitusta, jos ei muuta.


~
Ja joo, lopuksi vielä pari hyvin nopeaa suttausta, molemmat ovat vähän sellaisia, etten jaksanut niitä loppuun asti kunnolla piirtää. Mutta jeps, tänään aloitin yhtä piirrosta ProMarkereilla, sen valmistuttua kuvaa tulee kyllä taas. Nyt heeiheei.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti