keskiviikko 28. tammikuuta 2015

383
Kännykän kaunistusta

~

Hyvää ''iltaa''. Mä jokaikinen päivä mielessäni stressaan sitä, etten kirjoita tänne nykyään kovinkaan usein. En tiedä edes seuraako tätä blogia enää kukaan (?), kun oon niin harvakseltaan saanut mitään postausta aikaiseksi. Ärsyttää, ähh. Mutta siis, asiaan. Halusin uudistaa mun puhelinta, kun se pelkkä pinkki otti hermoon. Tilasin siis kännykän takakuoreen tarran. Ensimmäinen kuva kertoo jo nettisivun/kaupan nimen, mikäli kukaan ei ymmärtänyt. Öhmm... siellä saa siis suunnitella itse skinin, tai tilata jonkun valmiin. Mä suunnittelin tottakai itse, ja oon aivan tykästynyt näihin! Enää ei ole tylsä, eikä taatusti löydy toista samanlaista ihan äkkiä. Käykää ihmeessä tutustumassa, todella moniin puhelimiin, tabletteihin, läppäreihin, yms. saa tuolta kaikkea kivaa. Sivut ovat helppo käyttää, myös itse suunnittelu oli tosi yksinkertaista. Hintaakaan tälle mun tarralle ei tullut kuin n. 15€. Joten, joten, käykää kurkkaan ja piristäkää vaikka luurinne ulkoasua uudella ''kuorella''. Kiitos nam. Mä olen itse ainakin hyvin tyytyväinen!

  

4 kommenttia:

  1. Minä ainakin seuraan! Tuli muuten tosi hienot kuoret:) Ja aina luen sun postaukset innolla, eikä haittaa vaikket hetkeen päivittäiskään, ei sun blogia niin vaan unohda :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wheeee, aamun piristys, kiitos. <3 ihana kuulla, että joitakin lukijoita edes pysyy, vaikka hyvin epäaktiivinen oonkin ollut tän suhteen! Pus pus ^^

      Poista