sunnuntai 23. marraskuuta 2014

371
Only you can send me under, under, under 


~
Taas mä oon hereillä tässä kuin tatti, tai vittu hattivatti. Hohhoo, toi kello... sillä on jotain mua vastaan. Mun unirytmi jatkuu edelleen sekasortona. Joten, teenpä ajankulukseni meikkipostauksen. Meikkasin huvikseni tuossa yks ilta, ja halusin tännekin jakaa sen. Aikas perus ''gootti''-meikkihän tämä, mutta mutta... Näistähän mä tykkään. Ajattelin, että kun seuraavan kerran omistan suhteellisen normaalin väriset hiukset, niin voisin kikkailla jotain normaalia meikkiä/tyyliä itselleni. Ihan vaan siksi, koska kokeilunhalu. En muista edes, milloin viimeksi olen näyttänyt ''tavalliselta'' ja vaikka vähän tyttömäiseltä. Will see. Asiasta rasiasta kuitenkin tähän hetkeen, ja tähän meikkiin. Tummaa, violettia ja sitä rataa. En palvo Saatanaa, vaikka siltä vähän taas näytänkin, hah. Ottakaa tästä kuvia ja vaviskaa. No ei, en ole edes pelottava. Tää sama naama/tyyli tässä on keikkunut jo monta vuotta. Pahoitteluni kuvien tylsyyttä, tää itsekseen kuvailu on aina yhtä haastavaa. Tarviin henk.koht. kuvaajan, prkl!


2 kommenttia:

  1. Hei nyt on pakko kysyä kun onnistuin oman hairdon tärvelemään vahingossa turkoosiksi ( :D ) Millä värillä oot värjänny hiukses? Toi tummanvihreä on aivan jumalainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 8) siiiiis no, vahingossa tää tällaiseksi on tullut. Mutta ensin mulla oli alla kirkkaanvihreääää ja myöhemmin värjäsin turkoosia päälle. :o

      Poista