sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

223
Juhannus humua 

~
Tota joo, mun Juhannus meni melko railakkaasti, vaikka ei todellakaan pitänyt. Tarkoituksena oli juoda vain pari, ja tulla kiltisti kotio nukkumaan... No eihän se nyt ihan niin mennyt taas. Veljellä vietettiin aikaa ensin, ja sen jälkeen päätettiin lähteä yksiin bileisiin. Meno oli hullua, muistan kyllä kaiken, mutta tuli sitä silti kai juotua yks liikaa. Ihmiset oli ihania! Englannin kieltäkin höpisin oikeestaan koko illan?! Yllätyin oikein itsekin, miten toista ymmärtääkin niin hyvin, vaikka äidinkieli onkin eri. Kännissä varmaan vähemmän jännittikin sitä englannin kielen puhumista, mutta hyvin ne näytti mua ymmärtävän. Sehän se pääasia oli. Kivat bileet siis! Minäkin oikein hehkeänä koko illan, oikein hävetti ja nauratti välillä... Ilman meikkiä ja ihan räjähtäneen näköisenä siinä sitten niin, edustavaa. No kun tosiaan, eihän mun pitänyt mihinkään mennä. Ihme päähänpistoja sitä saakin tuon alkoholin kanssa. Huhhuh. Onneks juhannus on vain kerran vuodessa...


~
Tässä muutama näppäsy myös muista viime päivistäni... eipähän noihin mtn sen kummempia ole sisältynyt. Kasvis tortillaa, omnom. Kauniita kesäpäiviä, kivaa yhdessä oloa, elokuvien katselua krapulassa. Sekä paljon kaikkea perus arkiaskaretta. Mainitsemisen arvoista on myös se, että muutaman ystävän kanssa sain välit selviks. Tästä asiasta olen ainaskin hirmu iloinen. Olikin ikävä niitä tyttöjä. 


~
Muutoin nämä viimeisimmät päivät onkin menneet oikeastaan piirtäessä, yms. taidenäyttelyyn liittyvissä asioissa. Viimeisin tuotos olisi tässä! Oikein sokeriherkkää. 


~
Nyt mä painun syömään. Ihana vain olla ja löhöillä. Lomareissuunkin kun täytyisi jaksaa sinkoilla ensi viikon torstaina. Mutta siitä kerron lisää sitten ensi postauksessa! Nähdään, jos ei sokeuduta. Hoho. 

Pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti