torstai 13. kesäkuuta 2013

221
Be yourself

~
Näin heti alkuun vähäsen eilistä meikeillä ja hiuksilla leikkimistä. Emppu taiteili mulle kiharat, ja tykkäsin kyllä kovasti, vaikka olinkin epäileväinen ensin. Ehkä mä ostan joku päivä itsellenikin kihartimen...? Meikkiin olin myös vähän enemmän panostanut, kuin normaalisti. Pistin irtoripsetkin ja kaikkee, whiii. Ja pysyivät kyllä hyvinä koko päivän. Huomatkaa myös uudet, harmaat piilarit.


~
On ollut nauruntäyteisiä nämä viime päivät. Eilinen varsinkin. Heräsin jo aamu kuudelta, Empun kanssa viettämään laatuaikaa. Ensin nämä hiukset ja meikki, ja sitten kameran kanssa kikkailua. Kiva päivä, väsynyttä juttua ja hauskuutta piisasi. 


~
Eilen illalla tovi vierähti myös Lauran kanssa, ja siinä vaiheessa nauramiselle ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Huhhuh. Siinä vasta nainen! Yhtä hullu kuin minäkin. Rrrrakastan!


~
Tämä viikko on mennyt sellastakin vauhtia että tereve. Viikonloppu grillaillessa, nautiskellen kesästä. 


~
Maanantai oli ihan huikea päivä. Vihdoin odotus palkittiin, ja nähtiin ensimmäistä kertaa yhden ystävän kanssa, jonka kans ollaan tunnettu vissiin 7-8 vuotta. Ihan tajutonta oli viimeinkin nähdä livenä. Ja sellainen heppuhan se olikin, kuin tähänkin asti. Voooe, ihana Juho. Oot parhautta.


~
Kynänvarteen tartuin myös yks päivä tuossa... Koitin ensimmäistä kertaa harjoitella piirtämään muotokuvaa. Melkolailla ilman menestystä... Onko yhtään Avril Lavignen kanssa samaa näköä?


~
Eiköhän siinä ollut taas hetkeksi päivitystä. Ainakin kaikki kohokohdat. 
Nyt muuta duunailemaan. Bye and kisses.


1 kommentti:

  1. Ei juma! Meikäläisellä on samainen KoRn paita! Varmaan samasta paikkaa ostettu, Hartwall areenan keikalta vuonna....hmm...200? jotain

    VastaaPoista