perjantai 27. huhtikuuta 2012

5
Glitteriä ja kynsiä

~
Päivä oli mukava, kynsijuttuja kera Tiinan! Lopputulokseen en niinkään tyytyväinen itse ollut, mutta mutta kaippa niistä ihan kivat tuli. Pääasia että ''asiakas'' tykkäsi. Glitterit oli ainakin niin joka puolella että hermothan niihin meinasi mennä ja lujaa. Mut eikai siinä, ihana Tiina.


Ilta hurahti veljien kanssa jälleen golffia pelaten, aaivan siis parasta! Voittokin oli yhden ainoan lyönnin päässä, että osas järsiä. Kyllä mä sen voitonkin vielä joku päivä itselleni kalastan, se on varma se! On meinaan niiiiin lähellä ollut jo liian monen monituista kertaa. Pelionnea välillä minullekin, kiitos.

Äskeinen puhelu Vilin kanssa oli myös kivoutta. Ihana poika. 

~
Loppuyön ajattelin kuunnella ...~
Ja ajattelin myös miettiä aikani kuluksi syntyjä syviä. Vaikkei se koskaan mitään hyödytäkään. Pahentaa vain, monimutkaistuttaa. Ehkä pitäisi opetella olemaan ajattelematta, yhtään mitään? Olisipa se niin helppoa. Voi pojat. Sille kyllä hattua nostan, joka keksii on/off-painikkeen tunteille, kiitän jo etukäteen. Delete-nappi olisi myös kätevä. Hmm, mistähän sellaiset löytyisi, mistä, oi mistä..