torstai 26. huhtikuuta 2012

3
Sunny day

~
Aurinkoista ja iloista, naurua ja fiilistelyä! Ehkä se kesä sieltä vielä saapuu, sittenkin. On sitä jo odotettukin. Hhuh. Aikas maukas päivä ollut kaiken kaikkiaan. Hyvän ystävän kanssa tuli palloiltua ulkona, otettua toinen toistaan upeampia kuvia, naurettua hamsterijutuille... (ette halua tietää!) ...Lauran kynnet laitoin uuteen uskoon, vaikka usko meinasikin välillä jo loppua siinä samalla Paula Koivuniemeä kuunnellessa. Kunnon siedätyshoitoa, ensiviikon lauantaina kun pitäisi tosiaan yhdessä selviytyä Paulan keikalle (nää on näitä mun kuningasideoita). Uskon kyllä, että keikalle selvitään, mutta sieltä pitäisi selvitä hengissä vielä takaisinkin...ja se on taas asia erikseen. Tavoitteena kun tällä kaksikolla on aina ''juodaan niin ettei aamulla muisteta omaa nimeä!'' ...pelottavaa.


 On se Laura vain niin rakas.  


~
Kuvaa myös kynsistä ! 

~
Mmm, loppuilta menikin hetken Emilian seurassa. Sekä kolmen tunnin ilta'lenkillä', kera musiikin. Omia ajatuksia selvitellen. Eipähän nuo juurikaan selvemmäksi muuttuneet, mutta oma rauha oli vapauttavaa. Musiikki, siinä vasta ykkösterapeuttini, aina matkassa mukana, tukena ja turvana. Music on, world off ! ... Iltalenkillä törmäsin myös Petteriin! Ihana piriste, kun ihminen pysäyttää oikein auton, ja jää juttelemaan. Tätä heppua pitäisi kyllä nähdä useammin. Aivan mahtava.

Summaten kaikki tän päivän tapahtumat, lukuunottamatta paria kyyneltä... oikein onnistunut päivä. Punkki tykkää, tätä lisää.