keskiviikko 3. toukokuuta 2017

006.
Vappuja ja simaa!

 ~ 
Otsikko kertoo kaiken, tosin taisi tulla nautittua muutakin, kuin simaa. Hohhoi. Aivan hurjan mahti ilta oli, kera veljeni Juuson, ja ystävämme Suskin. Kiitos näille ihanille, kun teitte mun vapusta onnistuneen. Ja iso kiitos myös veljelleni Joonakselle, kun toimi kameramiehenä! 


~
Olen ollut viime aikoina todella väsynyt, turhautunut ja jaksamista piisannut hädintuskin mihinkään. Näkeehän sen jo siitäkin, ettei viime kuussa tullut kirjoitettua blogiinkaan, kuin yhden ainoan kerran. Ehkä tämä on vielä uuden alun kankeutta ja ankeutta, ja toivon saavani itsestäni jatkossa enemmän irti.

Anyway, palaten itse aiheeseen! Oli hyvin pienimuotoiset illanistujaiset kolmisteen, mutta eihän siihen hauskanpitoon välttämättä paljon tarvitse, kun fiilis on oikea! Olin sunnuntaina päivällä aivan naatti, ja meinasin lyödä jo hanskat tiskiin. Onneksi kuitenkin fiilis löytyi vappu-meikkiä tehdessä, mikä olikin melkein vapun kivointa puuhaa. Juusokin heilu illan ritarina, Suskista loihdimme yhdessä ''hippi-rockarin'', ja minä olinkin tumma keiju. Kaikenlaista vappukrääsää hommasin ja alkoholi oli tottakai osana iltaa. Kaikki meni mielestäni tosi hyvin, nupit kaakkoon ja hurrrrrlumhei. 

Tässä kuvatuksia meikistäni, ja muutama kuva koko kööristä! Osa kuvista otettu kännykällä, koska ei arvannut kallista kameraa kuljettaa mukana koko yötä. Huonoja kokemuksia, haha. 


Tarvikkeet ostettu:
Mekko ja kaulakoru: Restyle
Siivet, korvat ja ripset: Punanaamio
Kukkaseppele: Tiger
Köynnös hiuksissa: Sinelli
Piilolinssit: Honeycolor Lenses


~

~
Ensi vuonna uudet vappukujeet! 

Miten teidän vappuilut sujui? Oliko hulvaton meno, ja hienoja asuja?
Kertokaa ihmeessä kommenttien muodossa! 

Pusuja. ''Nähdään'' taas.
  

4 kommenttia:

 1. Tuo sun keijulook on aivan ihana ja sopii sulle niin hyvin, voisit pitää tuota muulloinkin kun vaan vappuna! Ja toi mekko missä on noita koiperhosia on ihan super, tahtoo myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää kiitos mussu!<3 En tiä onko ko.mekkoa vielä Restylellä, mutta kannattaa vilkaista! ^^

   Poista
 2. Teillä näytti olevan mukavaa ja wau mitkä vaatteet kaikilla!☺ Sun meikki on huippu!!!
  Täällä Rantalassa vietimme vapun, simaa ja munkkeja juoden☺ Mukavaa oli meilläkin ja mukulat ihan innostui vappupalloista�� Pallomeren rakensivat niistä��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!!<3
   Hihi, kuulostaa niin kivalta sielläkin! :) nähdään pian.<3

   Poista