maanantai 12. toukokuuta 2014

347
Can you color my world?

~
Heipsan murut. Mä oon sekavuuden multihuipentuman keskellä elämässäni. Mutta yritän silti parhaani, ja oon koittanut keskittää viimeiset voimat maalailuun, yms. puuhaan. Veljien kanssa maalaillut tosiaan tänään ja eilen. Nämä muut päivät viimeisen kahden viikon aikana onkin mennyt aika sumussa. Kaikki on niin epätodellista, eikä mikään tunnu miltään. Mutta, mä hymyilen, enkä luovuta. 

Maalailtu tosiaan on, ja kuvia en ole ottanut kuin kännykällä. Tuntuu, ettei panostaminen paljon kannata just nyt. Tässä kuitenkin viimeisin maalaus. Oon ihan suht.koht. tyytyväinen, pitkät tauon jälkeen palasin maisemamaalaukseen ja öljyväreihin. Vähän tuo on värien kirjo, mutta eeeei voi mitään. Tahtoo jo maalaan lisää. 


~
Alotin muutama viikko sitten myös yhtä piirrustusta. Väritystä vailla on tämä Tipi. Aihe oli ihan hauska piirtää, jotenkin niin ''mun näköinen'' tämäkin piirros. Ei liian lällyä, ja kunnon asennetta. Saas nähdä, milloin saan aikaiseksi värittää tuon. Heitän teille kyllä kuvaa sitten valmiista työstäkin.

   

2 kommenttia:

  1. Oi, niin kaunis maalaus! Herättää kaikenlaisia tunteita.
    t. hiljaisesti blogia seuraillut

    VastaaPoista