tiistai 18. helmikuuta 2014

327
Racily Weekend

~
Heipparallaa pitkästä aikaa täältä blogin puolelta! Mä oon ollut todella saamaton, ja osittain myös hyvin kiireinen, ja tästä syystä tänne postailu on jäänyt tyystin. Tänäänkin olin niin laiska, että jätin maalauskurssille menon kokonaan väliin. Liian löllö-laiskotus-olo. Ja en muutenkaan ehtinyt hahmotella + suunnitella, mitä tekisin siellä kurssilla tänään, joten jos vaikka viikon päästä sitten uusilla inspiksillä liikkeellä. 

Mun viikonloppu oli aika omituinen. Rauli oli pe-ma välisen ajan Turussa ystävällään, joten itsekin koitin keksiä viikonlopun täyteen jotakin tekemistä. Ja onnistuinkin siinä suhteellisen hyvin. Olihan se tosin ihan outoa, kun tuo otus oli kolme yötä poissa. Perjantaina otin aika rauhallisesti, perus koti-ilta perheen kesken pelaillen. Lauantaina meno oli sitäkin hurjempi. Ihanaisen Lauran kanssa päätettiin suunnistaa Mänttään vähän baareileen, ja hyvä reissuhan siitä tulikin! Ahhahha, ei ainakaan menoa ja meininkiä puuttunut, alkoholin määrä oli myös melkoisen korkea, köhköh... Ihme ja kumma, mutta selvisin silti ilman krapulaa, ainoastaan väsymystä oli huomattavissa. Ehkä musta on tullut jo vanha noin rajuun bilettämiseen? Haha. Sunnuntai menikin jälleen vähän sumussa, ja oleskellen vain perheen kanssa. Olympialaisia on tullut töllättyä vähän väliä ja kaikkea muuta yhtä mielenkiintoista. Maanantaina lähin äipän kans vähän ruokakaupoille, ja oli itseasiassa mukavaa. En muista edes, millon viimeks ollut kaupoilla äiten kanssa. Maanantaina illalla R sitten jo onneksi kotiutuikin, ja pystyin taas nukkumaan yöni paremmin tän mörrin kainalossa turvassa. Enää ei ollut niin orpo ja yksinäinen olo. Hassua miten paljon toisen pelkkä läsnäolo ja lämmin syli jo vaikuttaakaan...

Mutta hei, tässä vähän kuvamateriaalia lauantai-illalta! Kuvat on jtn niin järkyttävää, mutta ei voi mitään. Muina päivinä kamerat on pysynytkin melko visusti hyllyllä piilossa. 

    

2 kommenttia:

  1. Joskus on hyvä pitää hauskaa, ei siinä väärää ole! ;) Itteeni ei kuitenkaan alkoholin juominen oo kiinnostanut vähään aikaan, vaikka vuonna 2009-2010 menikin hieman lujaa sillä saralla! :O Hienoja kuvia, varsinkin toi poseeraus kolmen juoman kanssa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllä vain! 8) täytyy joskus kyl mennä yhessä viihteelle.<3 :*

      Poista